+31-(0)614741047 wouter@sterckx.nl

 

OVER STERCKX DESIGN

Sterckx Design is een veelzijdig bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen, maken, leveren en monteren van hoogwaardige design meubels en interieurobjecten Het bedrijf is in 2016 opgericht door Wouter Sterckx en is gevestigd in Nijmegen. Sterckx Design realiseert projecten door heel Nederland.

Wouter Sterckx is de drijvende kracht achter Sterckx Design. Als kind was hij altijd al bezig bij zijn ouders in de schuur om van allerlei dingen te maken van hout, staal of andere materialen. Geen wonder dat hier Sterckx Design uit is ontstaan.

Sterckx Design projecten worden gekenmerkt door het eigenzinnige ontwerp, persoonlijke benadering en hoogwaardige kwaliteit. Om dit te bereiken moeten we goed weten wat de opdrachtgever nodig heeft en daarom is een goede samenwerking van cruciaal belang.

HET PROCES

ONTWERP

Het begint allemaal met een ontwerp of een idee. Misschien heeft u ideeën opgedaan op Pinterest of bij een woonwinkel, of wilt u geheel uit de vrij hand een ontwerp laten maken wat past bij de rest van uw interieur. Alles is mogelijk.

Een ontwerp begint met het goed analyseren van de ruimte waar het meubelstuk moet komen. Daarna komt het schetswerk, gewoon nog met potlood. In het ontwerpproces wordt veel op een neer gecommuniceerd tussen Sterckx Design en de klant om er voor te zorgen dat het helemaal perfect wordt en er niets wordt vergeten.

TECHNISCHE UITWERKING

De technische uitwerking is een belangrijk deel van het totale proces en bepaald in grote mate de kwaliteit van het meubelstuk. Er wordt niet voor niets gezegd “een goede voorbereiding is het halve werk”.

Tot op de millimeter nauwkeurig worden zogenaamde CAD tekeningen gemaakt van alle zijdes van het meubelstuk. Daarna worden ook doorsnedes gemaakt of details uitgewerkt. Samen met wat uitleg vallen deze technische tekeningen prima te lezen en weet onze klant exact wat er verwacht kan worden van het eindresultaat.

UITVOERING

In de werkplaats zorgen de technische tekeningen ervoor dat het meubelstuk exact op maat gemaakt wordt.

Alle werkzaamheden met staal worden bij Sterckx Design in de werkplaats gedaan. Daarna gaat het stuk meestal naar de poedercoater om het frame zijn kleur en duurzaamheid te geven. Ondertussen wordt het hout bewerkt als dat van toepassing is.

Wanneer het meubelstuk terugkomt wordt het gemonteerd en afgemaakt en is het klaar om geleverd te worden.

CONTACT

Ingeschreven bij kamer van koophandel Arnhem: 63860171
Swiftcode (BIC): KNABNL2H
Ibancode: NL78KNAB0255897693

 

E: wouter@sterckx.nl

M: +31-(0)614741047

 

VOLG ONS OP: