+31-(0)614741047 wouter@sterckx.nl

PANTRY

)

Hoogte

260cm

-

Diepte

40cm

+

Breedte

187cm

l

Ontwerp

modern, gelakt massief hout, stalen frame, Eiken schappen

Deze pantry is onderdeel van een nieuwbouwhuis op het koningsdaal in Nijmegen. Deze woning met maarliefst vier woonlagen heeft op de begane grond de keuken en één verdieping hoger de woonkamer en zithoek. Het is daarom dat deze klant aan Sterckx Design vroeg om een inbouwkast te ontwerpen en maken waar ook een voorziening zou zijn om water te pakken, thee of koffie te zetten, of een glas wijn in te schenken. 

Het resultaat is een kast bestaande uit drie kolommen waarvan de middelste helemaal af te dekken is met massief houten deurtjes. Daardoor kun je het keuken gedeelte netjes verbergen wanneer dat gewenst is. Het keukentje is voorzien van een witte inbouw spoelbak, een massief Eiken werkblad en een mooie witte Grohe kraan die perfect matched met het witte kast frame en de witte deurtjes.

In de 20mm schap boven het keukentje zitten zéér platte spotjes ingebouwd en de bedrading en de schakelaar zit ingebouwd in de zijwand en het werkblad waardoor geen bedrading zichtbaar is. Daarbij zitten in het werkblad twee inbouwstopcontacten zodat je een waterkokertje kan aansluiten of je telefoon kan opladen. Helemaal handig dus!

De kast is afgewerkt met een milieuvriendelijke witte lak en het frame is wit gepoedercoat.

Geïnteresseerd in een soortgelijk ontwerp? Neem hieronder contact op.

Ingeschreven bij kamer van koophandel Arnhem: 63860171
Swiftcode (BIC): KNABNL2H
Ibancode: NL78KNAB0255897693

 

E: wouter@sterckx.nl

M: +31-(0)614741047

 

VOLG ONS OP: